Ydelser

Hvad vi tilbyder: 

Almen klinisk arbejde: Sundhedseftersyn og vaccination, negleklip, diagnosticering, behandling og rådgivning ved sygdom. Blodprøver, urin- og afføringsundersøgelser. Udstedelse af kæledyrspas. Hvalpe- og killingetjek inkl. registrering og meget mere.

Operation: Vi udfører kastration og sterilisation på kat og hund, marsvin og kaniner. Tandbehandling og rens, samt visse tandudtræk. Vi kan desværre ikke tilbyde røntgen og vil derfor i visse tilfælde henvise. Operativ fjernelse af knuder, revidering af bidsår og bylder, samt mange andre mindre kirurgiske indgreb, der kan planlægges.

Kontakt os hvis der er noget du specifikt ønsker at vide mere om.

Vores operationer udføres under sterile forhold og alle dyr i narkose bliver tilført ilt, varme og monitoreres under forløbet, både med iltmåler, pulsindikator og visuelt. Der er aldrig sat flere dyr på til operation, end at der er tid til at holde øje og yde omsorgsfuld pleje, både før og efter indgrebet.

Det Sidste Farvel: Vi tilbyder at komme ud i eget hjem og under rolige forhold foretage en bedøvelse og en aflivning. Denne ydelse kan også foregå på klinikken – helt efter jeres ønske. Der tilbydes kremering ved Ada’s Kæledyrskrematorium, fælles- eller urnekremering. Ada’s fremstiller også askesmykker og gravstene til kæledyr. Ring og spørg, hvis I har særlige ønsker.

Hvad vi ikke tilbyder:

Vi afliver nødigt fysisk og psykisk raske kæledyr, men rådgiver gerne hvis I ønsker at høre om andre løsninger, som f.eks. videreformidling eller internat.

Orme- og P-pille politik: Vi må ifølge lovgivningen ikke udstede receptpligtig medicin til dyr, vi ikke har et indgående kendskab til. Inklusive p-piller og ormekur. Ved udlevering af ormekur skal vi enten have tilset katten eller have foretaget en undersøgelse af dens afføring for orm.

Vi behandler ikke heste eller produktionsdyr.

Omfattende udredninger og behandlinger der omfatter knogle- og led-operationer, endoskopi og scanning er der specialuddannede dyrlæger, der udfører langt bedre end os, så vi henviser med glæde til disse dygtige kolleger.

Vi har indtil videre ikke røntgen tilgængeligt på klinikken, men har planer om at investere i et komplet anlæg indenfor de nærmeste år.